, ,

Βοήθεια προς Τουρκία και Συρία-2

Ανθρωπιστική βοήθεια σε Τουρκία και Συρία!

Η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη μας προς τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία, όπως προαναγγείλαμε, έγινε πράξη. Μετά από την άμεση κινητοποίηση του διοικητικού μας συμβουλίου και την συνδρομή των μελών και των φίλων του «Συνδέσμου Αγάπης» συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας/κονσέρβες/παιδικές τροφές/προϊόντα καθαριότητας και χειμερινός ρουχισμός.
Μάλιστα, εκτός από την επίπονη εργασία των μελών του διοικητικού συμβουλίου στην αποθήκη μας, χρειάστηκε η συνδρομή του συλλόγου Γ.Α.Ο ΤΑE KWON DO ΡΟΔΟΥ, με τον δάσκαλο Παύλο Καζαντζόγλου, τους μαθητές του Μίκα Πόκκια, Πόπη Κυπριάδη, Μανώλη Χαροκόπο, Άννα/Ελαιονώρα/Ελάουρα Λιθαρή που συνεργάστηκαν για την αποστολή και τους ευχαριστούμε.
Συγκεκριμένα η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας έγινε με δύο φορείς. Με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό αποστάλθηκαν 20 κιβώτια τρόφιμα και ρούχα προς Τουρκία και Συρία ενώ μέσω του πολιτιστικού συλλόγου μουσουλμάνων Ρόδου «Η Αδελφοσύνη» αποστάλθηκαν στην γειτονική χώρα 38 κιβώτια με τρόφιμα και 28 κιβώτια με ρούχα.
Ωστόσο οι προσφορές συλλόγων και ιδιωτών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και επίκειται μία τρίτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας άμεσα προς την Συρία για να απαλύνουμε τον πόνο των πληγέντων.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Το διοικητικό συμβούλιο του «Συνδέσμου Αγάπης» ευχαριστεί την «οικογένεια» του ξενοδοχείου “ROMANZA”για την προσφορά 30 μερίδων φαγητού που μοιράστηκε άμεσα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Για το δ.σ
Υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων
Στάθης Φαρμακίδης
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και όρθια άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα και εσωτερικός χώρος