ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

Απαιτείται συνδρομή 15€, (5€ για την εγγραφή και 10€ για την ετήσια συνδρομή). Η κατάθεση μπορεί να γίνει απευθείας στον λογαριασμό του συνδέσμου στην Alpha Bank: Αρ. Λογ: 640002002022062 | IBAN: GR12 0140 6400 6400 0200 2022 062 ή κατ’ ιδίαν στα γραφεία του συνδέσμου. Σε περίπτωση κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό, παρακαλούμε όπως αφήσετε υποσημείωση το ονοματεπώνυμό σας ακολουθούμενο από την ένδειξη «Νέο μέλος».

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Πώς μπορείτε να μας βοηθήσετε

Γίνετε μέλος του Συλλόγου μας και ενισχύστε μας με την εγγραφή μέλους και την ενεργή συμμετοχή σας.

Απευθυνθείτε στο Γραφείο του Συλλόγου μας για ενημέρωση σχετικά με το πώς μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα, ρούχα, υπηρεσίες προς το κοινό καλό και προς εκπλήρωση του έργου μας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε και έχετε τη δυνατότητα, καταθέσετε τη δωρεά σας στο λογαριασμό του Συλλόγου μας. Επίσης, στη μνήμη προσφιλών σας ανθρώπων ή αντί στεφάνου, το ποσό που επιθυμείτε. Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν με κάθε διαφάνεια, αποκλειστικά για το φιλανθρωπικό μας έργο.