, ,

Βοήθεια προς σεισμοπαθείς Τουρκίας και Συρίας.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ/ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ.
Μετά από σχετική πρόταση και ομόφωνη απόφαση του διοικητικού μας συμβουλίου, ο «Σύνδεσμος Αγάπης» θα συμπαρασταθεί άμεσα στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Στην τραγωδία που ζουν οι συνάνθρωποί μας στις γειτονικές χώρες οφείλουμε και θα σταθούμε αλληλέγγυοι. Στην κατεύθυνση αυτή και με συντονισμένες ενέργειες θα αποστείλουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας/κονσέρβες/παιδικές τροφές/προϊόντα καθαριότητας και χειμερινό ρουχισμό για να απαλύνουμε τον πόνο των πληγέντων.

Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να συνδράμουν με την προσφορά τους. Η παραλαβή των τροφίμων/προϊόντων και του ρουχισμού θα γίνει στην αποθήκη μας μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης στο παλιό νοσοκομείο την
Παρασκευή 10/2/2023 και το
Σάββατο 11/2/2023
από τις 10.00 π.μ έως τις 13.00 μ.μ .
Για οποιαδήποτε διευκόλυνση ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρόεδρο κ. Ειρήνη Γιαλλουράκη-Καρακατσάνη στο τηλέφωνο 6947824222 και τον υπεύθυνο τύπου και δημοσίων σχέσεων κ. Στάθη Φαρμακίδη στο τηλέφωνο 6945996677.

——————————————————————————————————————
Συλλυπητήριο
Το διοικητικό συμβούλιο του «Συνδέσμου Αγάπης» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Τσοπανάκη που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας. Ο Δημήτρης υπήρξε φίλος και αρωγός του συλλόγου μας στις εφημερίδες «Ροδιακή» και «Γνώμη». Αλησμόνητος…